Bordellhärvan

Det finns mycket att säga om nyöppnandet av den Pandoras ask som Geijer-affären är. Det är rätt och de som är ansvariga borde helt enkelt skämmas. För det hela handlar inte om frivillig prostitution – det handlar om våldtäkt och övergrepp av barn. Andra har skrivit bättre: Isabella skriver mycket och vältänkt: Bordellhärvan – Den otroliga troliga sanningen och Lyssna på tystnaden där hon påpekar att det är väldigt tyst från Bodström och andra… Läs också: Bordellhärvan – breven om sanningen och självklart Statsmannamässig hebefil härva från Blogge. Det här är vad många av oss försökt att visa på – det handlar om att få göra fria val; det handlar om att skydda de minsta. Inte om att allt alltid är tillåtet.

Uppdatering: Bodström, ni vet han som är ordförande i Ecpat och gärna har drivit en hård linje mot prostitution, menar att de två kvinnornas anklagelser är förtal.

Andra bloggar om: , , , , ,