Korta

Sammanfattning:

  • Jag är en idiot. Jag lyckas hela tiden att glömma bort lösenorden till NIC-SE… (jag köpte deepedition.se i lördags genom Binero; tack Anton för heads up).
  • Jag har sjukt mycket jobb som måste göras. Problemet är att det är lika många möten som hackar upp tiden.
  • Snön smälter bort. Det finns få saker som är värre än blidväder när det kommit en jävla massa snö.
  • Jag har ännu inte lyckats att hitta en version av ActiveSync 4.0 för att kunna använda min PDA igen (jag avinstallerade det i tro att det var det som fuckade upp Tele2 Mobila Bredbandet på min ASUS – vilket det inte var. Ingen vet vad felet är. Och Tele2 svarar varken på frågor från mig eller från vår datasupport. Onekligen har Anna S rätt när hon påpekar att även Telia har börjat att fimpa sin support.)
  • Sen förstår jag inte varför folk inte förstått att e-mail är en uppfinning som man kan använda istället för telefon…