Dumpat

DVIJDVS har retat upp punkmormor Unni Drougge. Som för övrigt lider av samma märkliga ömma blogghud som Skugge gjorde, och som DVIJDVS påpekar att den ”kända” Fotbollsfrun har: att man gärna outar, trashar och nedgör andra personer i sina texter men när man åker på samma behandling så väljs ett martyrskap. Stackarna.

Uppdatering: En ny men mycket god bekantskap i bloggosfären: A Little Less Conversation har funderat runt Skuggor, Idrottsfruar och andra bloggare i det mediala ögat. Och jag ska erkänna: ALLC är en sann konkurrent till deepedition. Jag gillar det.

Den lede fi har flickorna tydligt definierat – han bär pungkulor – men jag känner inte igen mig. Ingen annan jag känner heller. Och även om jag gjorde det, och kände för att dra lans och svärd mot den postfeminism de representerar, så skulle det vara helt överflödigt. Flickorna viftar på mot väderkvarnarna så bra själva och kommer så småningom att trassla ihop sina värjor till ett kacklande svinto.

Andra om: , , , , ,

null

Det finns något ologiskt i de reklamkampanjer som SVT numera kör i sina egna kanaler: för det handlar om reklam – och i Lokala Byråns senaste kampanj för det statliga public service-företaget handlar det starkt om åsiktsreklam eftersom det handlar om att förklara hur fel det är att medier ägs av företag. Jag hade alldeles för mig att SVT ska stå just ”fria och oberoende” från politiska, religiösa och ekonomiska åsikter. Objektiva heter det också. Jotack.
Andra om: , , , , ,

null

Min gamla vapendragare e reflekterar över hur livet förändras när barnet kommer. Det är ju så: man får faktiskt lämna vissa saker. Och jag tror ändå inte att man ska ha dåligt samvete för att man ibland kan känna saknad efter det gamla ”fria” livet.
Andra om: , ,

null

Ibland får de till det:

”Jag kände mig som ett svin”
Grisbonden Fredrik gråtfärdig

Andra om: , ,

null

Det här är bara vidrigt:

Benazir Bhutto vinkade åt bebisen.
Sedan exploderade den.

Detta är samma bottenlösa ondska som får fr a klanledare och krigsherrar i Afrika att använda sig av barn som soldater. Då är det inte befrielsekamp man för – då är det sökandet efter sin egen makt.
Andra om: , , , ,

null

Jag tror att Schenkerchauffören har snott Harry Potter-böckerna. Så här är det: jag förbeställde sista HP-boken från Adlibris för att jag och Solstickan skulle ha den samma dag som den släpptes. Den skickades uppenbarligen men sedan hände inget. Det tog fem dagar innan den hamnade på sorteringscentralen.

null
Idag fick man ett mail:

Vi skickade iväg din bok med Schenker Privpak i måndags för att den säkert skulle vara framme idag, onsdag. Tyvärr har vi nu fått besked om att en av Schenkers lastbilar fått problem på vägen och blivit försenad – och dessvärre ser det ut som att paketet med din Harry Potter finns på den. Vi beklagar verkligen detta!

Jäklar till att ha svåra problem! Körde han vilse? Käkade han en dålig tradarbricka?
Andra om: , , , , ,

null

Nä, fan vet om det känns som något en annan vill göra:

null

Drottningen har ju liksom redan jobbet… :)
Andra om: , ,