Sovande vulkan

Ok, att nätplatser förr kunde ha för lite redundans. Men idag ska det som hänt Vulkan.se inte behöva hända. Inte om man gör rätt från början. Det idoga PR-arbetet och trumslagandet börjar mer och mer likna Boo.com i slutet av nittiotalet.

Ivana påpekar att det ju är smart att samla in e-postadresser från dem som väntar. Själv funderar jag vad Skugge, Storåkers och Eklund väljer att göra med den databasen om sajten aldrig blir verklighet.
Little less conversation har samma tanke som jag skrev här:

En blogg är tillfälligheternas medium. Den reflekterar det som händer nu. Det som skribenten tänker nu. Det är noteringar om det som just nu pops to mind. Rätt likt en dagbok fast ändå inte. En blogg behöver inte kontinuitet. Den ska vara fragmentarisk in absurdum. Som bäst är en blogg då den enbart är detta och ingenting annat. Inga länkar. Inga referenser. Inga track-backs. Eller egentligen ens en bloggroll.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,