No title cause it would totally destroy the day

Jag är sjuk. Magen har sagt upp sig. Min kropp gör ont. Influensan härjar i kroppen. Så ikväll blev det inget Dalarna Business Gala för mig. Ett projekt som jag jobbat med i mer än ett och ett halvt år. Ah well – vad är en gala på Regementet liksom.
Till på köpet visade det sig att den här jävla fiberhistorien kommer att gå på en jävla massa pengar mer än vi tänkt oss. Och att de lyckats att glömma bort att sätta in en router i själva fiberskåpet… tack för det…
Jag har ont i huvudet. Ont i kroppen och ont i magen. En fru som anser det vara mitt fel att saker blev dyrare än tänkt (trots att hon tog beslutet om att ha uttag i alla rum). Jag har legat och läst en bok om PR som gör mig förbannad.
Min prognos är att en av bilarna kommer att gå sönder, taket kommer att rasa in och jag kommer att få kvarskatt.

Andra bloggar om: , , , , , , ,