Konstigt var det

Vi skulle till banken. Den var stängd. Trots att vi hade avtalat tid. Så visar det sig att alla banker är stängda. Jag ringer mina kompisar som är bankdirektörer på varsin bank men kommer till rikskontoret för HB. Och där får jag höra att det är polisen som stängt bankerna på grund av hot. När vi går in till HS jobb så ser jag att såväl DN som de andra skrivit om det.

Onekligen fick det en att fundera hur det varit om rånet blivit – jag som hade med mig Terrorprinsessan.

Uppdatering: Idag släpptes de två personer som anhållits… Det känns onekligen som om polisen handlat lite väl överilat: de ansåg sig ha klara indikationer på att det skulle ske ett rån mot någon bank i Borlänge. De stänger bankerna, drar hit piketstyrkor, stoppar in tungt beväpnad polis, anhåller två personer under osedvanligt mycket medialt tumult. Och sedan får de släppa båda efter ett dygn eftersom man inte får ihop bevis ens till den svagaste grunden för häktning…

Andra bloggar om: , , ,