En åtta

studiomannen och Knusselboskan har utmanat mig på den där 8:an. Problemet är att det inte finns några såna konkreta saker som jag kan komma på att jag inte tänker pröva. Sen finns det massor med saker som jag gjort som jag inte tänker pröva igen, av olika orsaker.

  1. Jag tänker aldrig bygga ett hus. Jag inser att den jag bygger med kommer antingen att bygga det själv eller så blir det ett sk ”skilsmässohus”. Jag är helt jävla meningslös på sånt där. Jag ogillar allt som har med min egen ekonomi att göra och jag gillar inte att behöva ta beslut i mitt privata liv.
  2. Jag tänker inte resa för resandets skull. Det är inte min kick, det här att sticka iväg bara för att resa någonstans. Sure, jag kan resa men då är det av någon annan anledning.
  3. Jag tänker aldrig åka på husvagnssemester. No matter what. Jag kan knappt köra med släp. Och sen behöva ha idioter till grannar.
  4. Jag ska aldrig frivilligt utsätta mig för dragspel. Det är fan självförklarande. Vill man tortera mig att berätta saker ska man låsa in mig och låta mig lyssna på dragspelsmusik. Då kommer jag kvittra som en fågel…
  5. Jag tänker inte bli militär. Och fördelen är att jag ju varit kronvrak hela tiden…
  6. Jag tänker inte börja att sporta.. Jag menar, herregud. Jag har klarat mig ifrån sporten under 37 år (förutom ett halvår av basket i första klass).

Jag kom inte på fler. Och jag tycker egentligen att negativa listor är rätt trista…