Tantvarning på deep

Fan. Och jag som trodde jag klarade mig. Utmanad i riktig ”kärring”-kunskap av självaste Batbut

1. Vad bär du runt på i din handväska/ryggsäck/kappficka som du helst inte vill prata om och som egentligen inte är motiverat till att bära runt på?
Jag vete fan om något i min väska egentligen är motiverat: jag bär alltid med mig någon bok, ifall jag blir sittande någonstans. Och oftast ligger ett eller ett par nummer av Resumé och skräpar. Men vänta – nu vet jag: av någon outgrundlig anledning ligger det en tärning i min väska. Jag har ingen aning om hur den kom dit. Men den ligger där och blir liksom liggande där. Det är lite underligt och nästan blivit lite att ”nej, det är bäst att den får ligga kvar där” – en skrockfullhet som är jävligt olik mig.

2. Vad är det äldsta du har i ditt badrumsskåp och varför har du inte kastat det?
Enkelt. Det är ett par gamla burkar med rakskum. Av någon anledning har jag alltid trott att jag ska börja att raka mig med hyvel. Så jag samlade på mig en ansenlig mängd prov som kom med rakskum. Som aldrig användes. Det nyaste rakskummet är nåt dyrt L’Oreal Men som jag fick av jobbet tillsammans med diverse hudkrämer och grejer. Dessa är slut men HS använder rakskummet…

3. Hur många par skor har du? Egentligen? Fuska inte, gå och räkna ordentligt.
Men orka räkna. Förr i tiden hade jag bara två par: ett par låga Dr Martens och ett par höga (11 håls). Numera har jag en jävla massa skor. Eftersom skor utan stålhätta håller så jävla illa :). Men par som används är (förutom mina slalompjäxor som också är skor) tre par på sommaren (Cheap Mondays, walking och ett märkligt par som ser ut som en blandning av Jodphurs och Dr Martens – helt i plast) och tre par på vintern (två par kängor ett par boots). Plus tre par ”finskor” dvs. skor som icke bör användas vid slask och helst till kostym.

4. Hur många handväskor (mobiltelefoner) har du? Egentligen? Fuska inte, gå och räkna ordentligt.
Jag fick alltså möjligheten att prata mobiltelefoner men det är rätt trist eftersom jag bara har en (sonen har fått ta över Razr-luren). När det gäller handväskor så är det snarare Messengerbag som gäller för mig. Just nu har jag bara en. Nåt från Wedins som jag satt en Josh Rubin-badge på. Är på gång att byta mot antingen en skitsnygg knallorange (tänk Televerket) sak från Team Sportia eller en annan som, om den blir som jag tänkt kommer bli skitsnygg – och specialgjord. För övrigt släpar jag ju allt som oftast omkring på en överdimensionerad datorväska för min 17″ laptop, förutom min Messengerbag.

5. Vilken är den bästa tiden på dygnet och varför det?
Typ nu. Tystnad. Tankarna får plats.

Jag är nyfiken på vad detvaintejagdetvasossarna har att berätta om sin fetischism. Vidare vill jag gärna höra vad som finns att finna i Lottens väska. Och eftersom jag följt Mymlans klädeskapader inför Osloresan så vill jag att hon berättar om sina väskor och skor. När det gäller skor gissar jag att FrkUnderbar får lov att ta ledigt från jobbet för att räkna sina par.