Varning! En dagbok på nätet.

Uppdatering och en disclaimer:
Den här postningen är numera utsedd till den tråkigaste, minst intressanta och mest onödiga på deepedition.com.

Nån ska ju vara det också.

Det har (som vanligt) varit intensiva dagar.
Det började i torsdags med att RT90 gjorde ett företagsbesök. På butiken Casa Erotica. Och jo, hon har varit porrstjärna, Tess. Och nu är hon en entreprenör. För hennes framtidsplaner för sin rörelse är solida. Det var vårt mål: att visa henne lika mycket respekt som affärskvinna som vem som helst annan vi träffar. Och jag är stolt över bröderna. Jag tror att Tess var lite förvånad över vår seriositet. Och jodå. Hon fick sälja en hel del.

Efter ett sent möte med många öl så hade jag en viss aning om smärta i skallbasen på fredagen. Barn och fru hämtade upp mig för att åka vidare till Västerås och träffa hennes norska släkt. Vi var arton pers eller nåt på kvällen. Och Terrorprinsessan började få feber.

På tal om 18 så hade jag och HS varit ihop just så många år i lördags. Det firades inte alls. TP sjuk och släktträff version 2 på gång. Inne i stan. Jag stannade med TP och körde lite Second Life. Men innan dess hann vi beblanda oss med resten av Mälardalens befolkning (och några Borlängebor såg vi på en av släpkärrorna) på IKEA.

För övrigt har jag jobbat.

Kul va?

Ps. Det kan också ses som ett försök att uppfylla Barbro Hedvalls fördomar om bloggar (som TBFKEM kommenterar förtjänstfullt). Ds.