Ännu en sån där dag

…då jag inte ens hunnit öppna min Google Reader. Möten möten möten. Projektledarna kränger jobb som om de vore begagnade bilförsäljare. Det är ju bra för allt förutom min konstanta omvärldsbevakning – och därmed mitt bloggande. Tack alla för försiktiga frågor om jag lever och har hälsan.
Idag var det också den årliga Mammor vs Söner-matchen med P99-laget. Killarna vann men det var jämnt. De har spottat upp sig morsorna. 9-8 blev det till slut. Och nej, HS gjorde inget mål. Och så mycket har hon nog inte rört sig sedan hon själv spelade basket i lågstadiet.
Själv fick jag lämna matchen lite tidigare eftersom jag hade ett telefonsammanträde runt Marknadsföreningen. Mest kändes det dock som någon sorts ”nu-måste-vi-ta-ett-telefonmöte-med-alla-ordföranden-i-föreningarna” snarare än konstruktivt. Det var kul att höra rösterna på några av de jag träffade i Östersund/Åre tidigt i våras. Men för själva Marknadsförbundet är det bra att det kommer både en ny ordförande och en ny VD.
Bokade också när lord Fredruk anländer nästa vecka. Det ser bra ut.
Och självklart. Jag är fortfarande lite fascinerad över att slurla runt på Facebook. Det finns en del att rota i och lära av – för min del fr a när det gäller att förstå hur communityn kan användas för marknadsföringsdelar. Däremot ignorerar jag alla Vampire, Zombie, fuck-me-sideways inbjudningar. Skulle jag gå med i allt sånt skulle min profilsidan vara tre kilometer lång :).
Causes är en intressant applikation på Facebook. Självklart finns det mycket skit men mycket som faktiskt känns som statements. Men jag blev lite road av att RIAA eller någon systerorganisation uppenbarligen hittat dit – men försöker köra någon sorts anonym stil:

screenshot007.png

I leave you with this:

(försiktiga med luftgitarrspelandet bara)