Strandhugg igen

Alltså: via Alter Ego hittar jag nyheten att Schulman blir blockad från sin egen blogg på grund av att den sägs innehålla olämpligt material *mohahaha* så hittar jag Tuva Nordlunds metroblogg. Den är helt fascinerande språkmässigt – en nästintill . Ännu en bloggare som borde använda sig av rättstavningsfunktion – exempelvis genom att köra Firefoxs tilläggsmodul.

deepbomb.jpg

Ingvar Erntson, centerpartist och ordförande i ett av Örebros skolområden är en populistisk fåntratt. Varför? Jo, för att han inte inser att en miljon är billigt för att bli av med två lärare som inte passar in i skolan. För den som varit med vid tillfällen där AD och fack blivit inkopplade om man avskedar så kan det bli jävligt mycket dyrare.

deepbomb.jpg

Jag kommer inte ihåg vart jag hittade det men det är vackert på något sätt: We Feel Fine och känns jävligt mycket [[Web 2.0]] (som Jack har sammanställt en bra jämförelse av med Web 1.0).

deepbomb.jpg

Är det sånt här som kallas att döda sin egen personlighet. Jens Peterson tillhör knappast de nytänkande nöjesjournalisterna. Men idag förklarar han att Rolling Stones inte är något annat än ett rockens Disney:

Det var längesedan Rolling Stones var bara rock’n’roll. Storföretaget angör Göteborg för två timmars produktplacering.

Det är som att läsa ett fadersmord.

deepbomb.jpg

Sir Elton John har inte läst Chris Andersons bok ”The Long Tail”. Han har missat att fler nya musiker kan få ut sin musik via nätet (läs Myspace, YouTube etc.) Eller så oroar han sig för att inte sälja tillräckligt mycket skivor. Stenkorkat är hans åsikt om att Internet förstör kreativiteten. Alla andra undersökningar visar snarare på motsatsen. Och hans uttalande:

Stäng internet i fem år och se hur det påverkar konsten.

visar mest på vad kokain gör med en hjärna.

Andra om: , , , , , , , , , , , , , , , , ,