Kex

Det här är jättekul: Att stalka Alex Schulman. Och den här postningen visar väl att ”kungafamiljen” inte förstått nåt: Dag 6.

Inget är längre som det varit. Arbetarbladets kvasikommunistiska ledarskribent Jenny Wennberg citerar ärkekonservativa Marie Söderqvist för att vinna en diskussion mot liberalsossen Stig-Björn Ljunggren. Det är som jag alltid sagt: politiken är inte linjär – den är en cirkel där brunt och rött ligger med varandra. (via Promemorian)

Krönika om demokratiarbete i Second Life: Second Life är demokrati på riktigt

Tyngsta satirikern/satirikerna finns hos Badlands Hyena. Deras roande (och oroande – som riktig satir ska vara) text om ”domesticerade arbetare” är läsvärd: Barnsliga och korkade arbetare

Knarkhandlarna har börjat med hemförsändelser. Du får tjacket direkt i brevlådan. Undrar om de fått idén från Apoteket. Och enligt it-polisens logik borde detta föranleda en spärr av snigelposten, direkta tillslag mot Postens sorteringscentraler och pressmeddelanden som påpekar att Postens VD Erik Olsson är med och distribuerar knarket. Fast det kommer ju inte att hända. Istället skylls allt på Internet.

Andra om: , , , , , , , , , , , , , ,