Kort om

Barczyk skriver om att Akismet har stoppat miljarder spamkommentarer.
deepedition.com har Akismet stoppat 22,279 kommentarspam. På researcher.se har 77,697 kommentarspam stoppats.
Och så visar det sig att det finns folk som skapar en affärsidé runt det (inte bara Jajja alltså): Buy Blog Comments – A Sick New Comment Spam Service Launches och Stop Human Comment Spammers : The Blog Herald via Beta Alfa

Det är inte billigt att parkera. Inte på Manhattan i varje fall: For Parking Space, the Price Is Right at $225,000 och en roande följdpostning hos FreakEconomics: New York Parking Gets Pricier (for Cars) and, Temporarily, Cheaper (for Vespas).

Krig i communityvärlden? Att någon hackat en jävla massa konton i Lunarstorm och istället petat in länk till Hamsterpaj är lite roande.

Eftersom jag nyss träffat studiomannens fru Gitta, som är biblo så blev NYT-artikeln om hur ett bibliotek väljer att använda ett söksystem som liknar det som finns i bokhandlar istället för det svårförståeliga Dewey-systemet lite aktuell.