Kärring. Gå och dö.

Jag ser dig din jävla kärring. Min morsa läser min blogg via msns cache. Lägg ner. Jag kommer i slutänden att lägga en robots-fil så att just den sökmotorn inte loggar längre om jag inte slipper se Köping.net och en jävla maskin med WinME på. Lägg ner. Vi vill inte ha något med dig att göra. Och jag skiter fullständigt i om du lurat i hela jävla stan hur synd det är om dig och hur sjuk jag är. Det är du som är sjuk. Problemet är att du inte har nog vett att ha sjukdomsinsikt. Till och med din psykolog erkände i slutänden att du är en typisk borderline-personlighet. Och att du lyckats dupera honom att ringa mig1. Och jodå. Jag vet att du släppt ut rykten om att jag är sjuk. Att jag är bög. Att jag är både ditten och datten. Så – gå och dö. Det är den enda nytta du har. Ingen är intresserad. Du är avpolletterad. Du är avförd som farmor. Som mor. Som whatever du tror du är. Och vet du en sak: jag kommer åka upp dit vi en gång levde. Och berätta sanningen. Eftersom du vägrar lämna mig ifred så kommer jag att förstöra ditt liv. Som du förstört mitt.

  1. Fact: det är ett tjänstefel. Han insåg att han hoppat i galen tunna. []