Dumt

Musikstil blev arbetshandikapp – vilket jävla dravel. Säg som det är – snubben är sjuk i hjärnan och kan inte hantera ansvar. Att säga att det är hårdrocken som gör honom arbetsoförmögen är ju löjligt. Aspis? ADHD? Allmän lathet?

Fast det är klart. Ett land där arbetsmarknadsministern försvarar en MBA från ett brevlådeuniversitet utan ackreditering kanske faktiskt bringar logik i att hårdrockande kan vara skäl för arbetsoförmögenhet. Littorins ytterst märkliga handlande, och Reinfeldts fullständigt hårresande (pun intended) medhåll måste komma in på Idiotiska Politiska Misstags Hall of Fame…

OJ Simpson är sannerligen inte heller den skarpaste kniven (pun intended även om den är lite suspekt) i lådan… "Så skulle jag ha dödat min fru". Kan nån förklara hur man får den briljanta idén att skriva en bok om ett mord som typ alla tror man har begått och beskriva hur man skulle gjort – om man gjort det?

Hela Brillobox-grejen är också dum på ett mycket roligt sätt. Vi snackar alltså om ett konstverk som Andy Warhol gjorde. Och vad gjorde han? Jo, han tog ett antal tvättmedelsförpackningar av märket Brillo och ställde ut dem på museum. Han gjorde alltså konst av någon annans arbete. Nu har konstvärlden förklarat att de Brilloboxar som gjordes av Moderna Muséet ett tjugotal år efteråt ska granskas eftersom de inte är ”äkta” dvs. det är inte de Brilloboxar som Warhol använde – det är alltså kopior av det konstverk som var en kopia av verkligheten. Jösses… om det finns en himmel och Warhol fått komma in så lär han garva golvmoppsfrissen av sig.