Long lost penpal

Jag hittade ett mail i min jobbmail när jag öppnade den hemifrån. Ett mail från min vän R. Gymnasievän, diskussionspartner och en person jag tyckte mycket om. Jag hade skickat iväg ett meddelande över Stayfriends, men ingen av oss är speciellt intresserad av att betala för att kunna skicka mess där. Hon flyger uppenbarligen runt runt hela världen, oerhört spännande jobb som strateg inom telekom. Och vi ska Skypea nån dag. Fånga in allt som hänt under dessa snart femton år som gått sedan vi sågs.

Jag har sen försökt att ordna till Sandras blogg som fick spel när hon uppgraderade till WP 2.2. Pillat runt i PHPMyAdmin för att få databaserna att ge fan i att läsa latin-1. Nästa steg är att ta ner hela hennes blogg och sök/ersätt alla tecken som konverterats. Thank God för Dabitch som dels har sena nattvanor och är hemtam i [[mysql]].

Tyvärr var det sista avsnittet av House idag – annars hade tisdagarna blivit en fantastisk TV-kväll då man först kan njuta av Gordon Ramseys svordomar och hårda tag i Den Elake Kocken för att sedan njuta av sardonisk cynism hos House. Pure psychopathy. I like.

Avslutningsvis så startade jag jobbdatorn för att läsa in mig på ett gammalt projekt som helt plötsligt blivit aktuellt igen (kunden har tagit sitt förnuft till fånga typ) men tji fick jag – det hade jag duktigt arkiverat på servern som jag inte kommer åt hemifrån… Så jag behöver dra iväg tidigt imorgon för att läsa in mig på vad vi gjorde då.