A slightly case of hallelujah

Två och en halv timmes sömn. Knappast någon speciellt skönhetsgivande sådan så idag fick det bli den där hypersnordyra ansiktskrämen som jag har yttepyttelite kvar av. Fan vet om det hjälpte men det sista som lämnar barn och galningar är hoppet om att livet inte ser ut som det som reflekteras i spegeln. Typ.

Två timmars presentation av varumärkesstrategi. Två timmars oavbrutet pratande om konjunkturer, kärnvärden (vilka får ni såklart inte reda på…), kreativa koncept, specifika ord, målgrupper, strategiska värden, varumärkesportföljsstruktur… osv osv osv.

Och för fyrtiofem minuter sedan borde en text varit klar. Jag har suttit här i en halvtimme och försökt att byta tankebana. Kallas ställtid. Eller intern research.

Det är flera veckor tills jag nästa gång behöver tänka varumärkesstrategiska modeller. Det tackar vi för.

Andra om: , , , , , , , , ,