Ritningar och bygga

Jag är stressad. Sån där dålig stress. Som dundrar in i bröstet, tar andan ur mig och bitchslappar mitt psyke. Antagligen en jävla massa press som helt enkelt kommer ut nu eftersom jag rent tekniskt inte behöver vara så jävla stressad. Men är det ändå. För det är en massa små saker som ska pusslas ihop: jobb, barnens fritidssysselsättningar, RT, MiD och… nåt sorts jävla liv. Balansen halkar fel när HS inte är här.
Det är inte att jag inte tror att det kommer att gå bra. Det gör det. Jag klarar liksom allt. Men det är själva känslan. Och att det är så mycket jobb. Alla i branschen jobbar med blodsmak i munnen. Det går bra – och för oss går det bättre än på mycket länge genom att vi numera jobbar i en rätt position. Problemet är att den som gjort ritningarna helt enkelt också får se till att bygga det.