Josefsson är en otrevlig jävel

Jag ser Uppdrag Granskning och fascineras av att ingen insett hur jävla otrevlig Josefsson är. Ok, försök skaffa svaren – men att när någon helt enkelt inte svarar på det sätt som han vill så vänder han ryggen åt den som fortfarande svarar. Ohyfsat – om han varit en politiker hade det blivit den stora grejen. Men han skaffar sig en hjälteroll genom att ”avslöja” saker som Louise-fallet. Han har en egen agenda – han är inte i Vetlanda för att försöka skapa en objektiv diskussion utan att rädda sitt reportage från påskas. En massa snedseglare får komma till tals – hur har man hittat dem tror ni?

Det här är rejält stageat. Jösses. Jag mår illa. Och självklart har de lyckats hitta en fåntratt till präst som vill ha sina femton minuter.

Fy fan. Det här är en äcklig journalism. Är det någon som borde få sparken så är det Josefsson.

Andra om: , , , , ,