En paus

Sitter och skriver copy för en viss hudvårdsserie. Går segt eftersom det är olika saker och ena ”vägen” på svenska och den andra på engelska. Snart åker jag och La Bossa Nova på seminarium om konsumentbeteenden hållet av en person som står byrån relativt nära. Ikväll är det öppet hus på Solstickans skola så det blir direktkörning. Efter att jag fått ner barnen i säng och HS iväg till damklubben så måste jag sätta mig med ett koncept som ska vara klart imorgon bitti.

Jag har att göra.

Det är bra. Och många undrar hur fan jag hinner att skriva bloggar samtidigt som jag ska jobba men min hjärna fungerar så: jag tänker samtidigt som jag gör något annat.

HS sa igår: ”Jag gillar lunken vi är i nu. Det känns som vi är stabila.” och jag kunde inte annat än att hålla med förutom att jag bara var tvungen att reta henne lite eftersom hon precis påpekat att hon inte minns när vi hade sex senast… Men det är rätt gott det här livet. Barnen trivs med sina liv, vi trivs med våra liv. Vi har ok ekonomi, vi har gjort oss av med en massa hangups som skapade osämja och frustration. Jag vet vad jag ska göra så långt framåt jag kan blicka. Jag behöver inte fly längre – jag har inget att fly ifrån.

Pratade med Soliga Fredrik i Göteborg och det var också gott.

Andra om: , , , ,