Boom shakalak

Kroppen valde att hämnas på mig idag. I söndags sänkte jag medicindosen till sista 25 mg innan jag helt ska sluta. Funkat superbra. Men idag – varenda symptom i boken. Frysningar, yrsel, synfel, hörselkonstigheter. Hjärtat slår fort och jag mår faktiskt rätt uselt. Jävla knarkarkropp. ”Jag vill ha mer sertralin din jävel” skriker den. Fuck off!

Jag är på jobbet och det är ok när jag sitter ner ändå. Men det känns som om jag har bomull i skallen. Och självklart blir det inte bättre av att jag spenderar tiden med att försöka springa ikapp med allt som finns att göra.

Mitt skrivbord ser än värre ut idag för övrigt:

dsc00328.JPG

Jag har varit och köpt tobaksvaror. Och kom även tillbaka med senaste numret av DV Man. Och inser att jag knappast kommer att få ha det ifred när jag kommer hem då George Clooney är på framsidan.

Idag har jag också skrivit över mitt telefonabb på firman. Det är knappast enkelt – särskilt när man har en blankett där det efterfrågas vissa saker och när man sedan ringer Telias kundtjänst så säger de ”det där är inte så noga”… nej men varför i helvete skriver ni inte att det är optionellt då? Jönserier. Så om ett tag byter jag mobilabb-leverantör. Det har jag aldrig gjort. Vi har haft Telia på alla våra mobilabbonnemang sedan ’96.

Andra tekniska saker som strular:

  • Min ASUS har ett för gammalt Bluetoothprotokoll – vilket innebär att den oftast inte fattar vad min SE W850 vill. Vilket också innebär att varje synkronisering är ett vågspel.
  • Den idiot som bestämde att Windows Media Players struktur skulle utgå från ”Album” borde streglas. För att rippa och sen försöka få styr på saker och ting fungerar inte. Jag är rätt så it-savvy ändå och jag förstår mig inte på det där programmet. Varför använder jag det? Well – Sony Ericsson pratar inte med Apple vilket innebär att iTunes är totalt meningslöst att använda för att lägga över musik på mobilen. Liksom att SE:s eget Disc2Phone suger fullständigt.
  • Det börjar låta som om Renaultens växellåda lider av vissa förslitningsskador. Lameller och liknande verkar börja att ge upp. Kul – både bromsar och växellåda alltså. Jagvillinteringabilverkstadenalls.

Andra om: , , , , , , , , , , , , , , , , ,