Take me away.

Jag har min nya kavaj på mig.

bild-063.jpg

Är trött. Redan klarat av två möten.
Om en och en halv timme har jag en presentation inför 25 personer.
En timme – 42 slides. I princip handlar det om en minut per slide. Hur i helvete nu det ska gå till…
Bland annat min snygga modell:

mediestrategi101.jpg

Den negativa stressen ligger på lur. Rent logiskt finns det ingen som helst möjlighet att hinna allt som ska hinnas ens till på fredag. Än mindre allt som ska vara klart till på tisdag. Inte om man skulle välja att jobba vanliga tider. Problemet är att det inte är någon idé att börja med strategiarbete om jag inte har minst två timmar konstant tid eftersom jag då går in i ett sorts vegetativt tillstånd av analys, fyrkanter och blir jag störd så har jag lång ställtid.
Terrorprinsessan har antagligen halsfluss. Igen. HS har en utbildning som hon håller i eftermiddag. På fredag jobbar hon hela dagen på ett event. Jag har möte hela fredag förmiddag. Det börjar gå tungt nu. Pressen är lite för hög. Det börjar göra ont. På fel ställen.