Down with it

Så då.

Föreläsningsdokumentet är fixat. 67 slides på två timmar. Kommer gå i en rasande fart. Fan vet om jag ens kommer gå med på någon rast :).

Vår skidbox kom inte på Brandbilen – eftersom då hade ekipaget inte gått in i garaget. Vi har alltså inhandlat en bil som inte går in i vårt garage med skidbox på. Det är väl briljant så säg… Vad göra? Bygga om garaget? Sluta att åka skidor?

Jag har också skrivit klart en del copytexter om ägg. Jag vidhåller att ägg är en utmaning att försöka göra något kreativt med – åtminstone marknadsföringsmässigt. För det är en basvara – och på något sätt är det därmed också en sorts lågintresseprodukt: det är väl inte så att gemene konsument tänker ”hm… varumärke X har bättre ägg än varumärke Y – och de känns mer ”mig” när det gäller kärnvärden och vad de står för…” Fast man borde. Så det är en utmaning.

Hittade bilder där HS lekt med digitalkameran:

lekkameran.jpg

Så har jag köpt Sims 2 till mobiltelefonen. Tyvärr är det lika stressande som att spela det i datorn… eller så är det så att jag är ett socialt missfoster.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,