Influens

Återuppstånden. Hittar sju modereringar. Samma IP. Allt är idioti, på olika inlägg. Kommer från VASTBERGASKOLAN-NET enligt ip-location, som är en friskola i Hägersten. Undrar vad de gillar det här, ägaren… Jojo.

Jag har sovit hela förmiddagen. Jag har influensa sannerligen. Och alla tror att jag då är nära döden, som alla karlar anses vara när de är förkylda. Dock är det så här hemma att det är tvärtom: jag är envis och kan vara rejält sjuk utan att gnälla speciellt mycket (jag har bland annat celebrerat en kvällsmässa med 40 graders feber). Däremot är HS nära döden om hon är förkyld. Kära nån, då är det domedagen som kommit.

Men om nån halvtimme kommer Solstickan hem. Han ska gå själv. Spännande. Och jo, jag tänkte på Norrahammar. Men det går inte att stänga in barn. De måste utvecklas. De måste få göra saker, spränga gränser – gå en fem minuters promenad hem från skolan ensamma. Hur otäckt jag än känner att det är.

Jag måste hoppa in i duschen. [telefonen ringde – en skön signal med SPKs mest industrilika låt…] och nej, det behöver jag inte. Det möte som jag var tvungen att gå på får vi se till att flytta – ett sjukt barn på väg in till akuten (inte något av mina) slår alla måsten.

Så istället – kaffe och ”Snart är det lördag igen – filmen om filmen som inte blev”. Ett briljant stycke marknadsföring signerat åkestam.holst… Läs om det på Om man vill vara sig själv en stund.