Hagelstedt hänger löst

Nu är det kokta fläsket stekt (undrar varför jag just i detta fall tenderar till att använda en massa bilder… kan det vara Berghagenflunsan?) för Åsa Hagelstedt1 IOGT-NTO har uppenbarligen insett att när skiten når fläkten så… (ni ser! det går inte att sluta). Förbundsdirektören Torsten Friberg är uppenbarligen jävligt förbannad och läser man mellan raderna och förstår vad uttalandet om ”arbetsrätt” handlar om så sitter hon jävligt löst:

Har man den roll som Åsa har så kan man inte betrakta sig som en privatperson. Det här var ingen höjdare, snarare tvärt om. Vi ska hantera det här professionellt och efter den arbetsrätt som finns.

Så vad lär vi oss av det här?

Egentligen det att man som kommunikationsdirektör (och medialt intressant såsom varande sambo med Lars Ohly) inte bör lattja omkring med rykten på en blogg. Men den viktigaste lärdomen är att Lars Berghagen är ”untouchable”. Man kan också se att den gamla käpphästen för svenskar: att det här med sex och porr väl inte är så stor sak – det hade varit skillnad om Berghagen lattjat med skatten eller något liknande – då hade Hagelstedt klarat sig lite bättre.2

Man kan diskutera om bloggare ännu fällt någon minister, men Hagelstedt har sannerligen satt krokben för sig själv genom sitt bloggande…

Andra bloggar om: , , , , ,

  1. Tidigare postningar: Hagelstedt fortsätter sitt korståg, Some sort of reality och Rykten om Berghagens porrkonsumtion. []
  2. Förutsatt att hon inte försökt att a) undanröja alla bevis b) gett fan i att fortsätta vara sur och gjort en pudel c) förklarat att hon är medias kompis… []