Hagelstedt fortsätter sitt korståg

För hon har aldrig hört talas om att göra en Canossa-vandring (eller som det heter i modernare språkbruk: att göra en pudel) utan går direkt till attack.

Jag har inte den tilliten till media efter det här.

Ett underbart uttalande. Om man nu vill fortsätta med diverse liknelser kan man lugnt säga att Åsa Hagelstedt skjuter sig i foten och kackar i eget bo. För hennes profession är *trumpetfanfar* kommunikationschef på IOGT-NTO. Det vill säga – hennes jobb handlar om att prata med medier om IOGT-NTOs arbete, att smörja journalister med fakta och få dem att hugga på PR-krokarna. Helt enkelt – hon ska vara medias kompis.

Jag kan lugnt påstå att det här uttalandet – i sin kontext av hennes jobb – helt klart platsar på årets tio-lista över riktigt magplask inom PR!

Andra bloggar om: , , , ,