Rykten om Berghagens porrkonsumtion

Roligast en dag som denna är nog ändå det här: Julens skandaler där Lars Ohlys sambo avslöjar Lasse Berghagen som porrkonsument. För Aftonbladet hakade på och tryckte till och med upp löp om det. För att sedan inse att det hela var bara ett bloggrykte. Det sorgliga i det hela är när diverse kommentatorer hos Hagelstedt försöker göra henne till någon sorts bad guy i det här1. Att bloggar skriver rykten är knappast något nytt – det är upp till mainstreammedia att kolla upp nyheterna.

Uppdatering: via Sigge hittar jag cachade versioner av Hagelstedt-nyheten. Och hos Blogge finns en extensiv genomgång (där deepedition får ett nytt epitet: pejlblogg…): Lasse Berghagens porrtidningar

Uppdatering: Riktigt intressant blir det när nu Aftonbladet försöker ljuga om att ha tagit bort nyheter – genom att påskina att inget någonsin stått på nätet… Sen kan man fundera vad det spelar för roll. Läs Kalle Jungkvists försök till försvar hos Resumé. Och IOGT-NTO är inte imponerade av Hagelstedts kommunikativa skills – det verkar vara lite jobbigt att ha henne som kommunikationschef för nykterhetsförbundet.

Uppdatering: Kullin på Media Culpa gör en sammanfattning av hela debaclet: Web of lies men vad gäller Hagelstedts eventuella ”underjordengående” så har jag från en säker källa (hennes numera raderade blog) information om att hon, faktiskt redan innan det hela tog rejäl fart, var på väg att åka bort.

Andra bloggar om: , , , , ,

  1. mest log jag dock åt att Jinge förklarade att det var fel – den mannen som sprider ogrundade rykten värre än Se och Hör []