Spöket krockar

När [[ghost riding]] inte riktigt går enligt planerna…

(via Fallon Planning Blog)

Uppdatering: Lite udda är att Aftonbladet skriver om [[ghost riding]] också. Frågan är om The News & Observer har läst Fallons planners blogg eller om de läst NMO. Samtidigt verkar det hela vara en artikel med sitt ursprung i Washington Post.

Det har diskuterats en del under senare tid att bloggar bara refererar andra. Exempelvis har Syrran skrivit en bitsk postning om att bloggosfären fylls av ”meningslösa referat”. En bra postning. Problemet är att bloggosfären inte egentligen fungerar på något annat sätt än mycket av media: mainstreammedia är fyllt av sk [[re-write]]s, där en journalist hittar något intressant och helt enkelt skriver om artikeln med lite egna ord.

Uppdatering: Även Expressen hänger på tåget. Eller ska man säga ”rides the whip”.

Andra bloggar om: , , ,