Fint om mig. Tror jag…

Antar att det här är en av de bästa saker som jag läst om mig själv:

7. Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Vad svårt, jag hittar gemensamma nämnare hos de flesta jag läser. Men deep edition och jag lever nog rätt olika liv och har skilda åsikter om en hel del. Jag gillar bloggen för att han ganska ofta är sådär brutalt ärlig, på gott och ont förstås, men det blir liksom aldrig ointressant. Och jag ser fram emot inläggen med skräckblandad förtjusning. Dessutom är han smart och cynisk, en vinnande kombo i mina ögon.

Detta från LGP:s svar på Bloggenkäten. För övrigt måste jag säga att Sigges bloggenkät varit en av de bättre ”[[meme]]s” som rullat runt i sfären. Det har varit oerhört intressant att läsa alla svar – eftersom det ju faktiskt är bloggandet som är allas minsta gemensamma nämnare.

Andra bloggar om: , , , ,