Motherbocker och en vit skjorta

Pash har genomskådat det hela: Motherbocker. Jag blir alltid lika lycklig att hitta någon som är lika eländigt cynisk som jag…

För övrigt är dagens bandnamn självklart And You Will Know Us By The Trail of Dead.

Snygg är jag idag. Vit skjorta, blå jeans och svart kavaj. Boots.

whitecollarblacktie.jpg


Rolig kommentar
på grund av min postning Lunarstorm inspirerade mördare.

Är du helt dum i huvudet eller? Det är väl inte lunarstorms fel att killen är sjuk i huvudet? Och hur vet du att han loggade in på lunarstorm så många gånger just den dagen/kvällen? Lunarstorm är en bra hemsida, flera tusen är inne varje dag och jag tror det skulle bli ännu mera skriverier och protester från ungdomarna om lunarstorm lades ner. Det är en mötesplats för folket och msn är minst lika farligt isf ju?!?!

Faran med att bara läsa rubriker…

För övrigt är det R&B-dag idag…

Andra bloggar om: , , , , , ,