En peu de gramme

Gårdagens lärdom: Jägermeister är lömsk sprit…

Dagens lärdom: det är stort att erkänna när man varit dum – det är större att be om ursäkt för att man blivit full, dryg och dum i huvudet.

För övrigt innebar gårdagen en och en halv timme presentation av varumärkesstrategi, poker med RT där jag loosade med tio spänn (och skickade med Magnus min pott in i finalen) och slutade med att den gode Mickus såg till att jag kom hem…

Herrejävlar…

Idag har jag varit hemma med Terrorprinsessan. Hon har varit iklädd lucialinne hela dagen då hon åkte med HS till jobbet imorse och lussade för alla tanterna på Lärcentrum. TP är numera känd som ”Lucian Som Aldrig Slutar Sjunga” och hon fick totalt utlopp för sin kärlek till att stå på scen, att vara mitt i uppmärksamheten och få sjunga… Undrar vem hon fått det av…

Dagen har sedan inneburit diverse pillande med placeringslistan och annat julbalsjox. Det ska bli skönt när det här är över. Vilket Solstickan också tycker:

Jag är så trött på den där jävla julbalen!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,