Lunarstorm inspirerade mördare

Jag är lite förvånad att Aftonbladet inte gjort något större av det faktum att den 18-årige Hedemoramördaren loggade in på Lunarstorm runt mordtillfället.

Han satt framför sin dator i rummet flera gånger under torsdagskvällen. Sista gången han loggade in på ungdomssajten Lunarstorm var klockan 23.18

Inte för att jag tror att det har något med saken att göra men det vore ju en perfekt kvällstidningsnyhet att beskriva “Mördarens sista ord på Lunarstorm”, “Han chattade och mördade” och sedan fortsätta med “Mord, sex och dagböcker – Lunarstorm är en samlingspunkt för unga utan liv”. Självklart ska någon förvirrad barnpsykolog också uttala sig om farorna med för mycket socialt nätverkande på nätet, och hur lätt det är för unga att bli mördare osv osv.

Fasen, det skulle kunna rulla en vecka säkert.

Andra bloggar om: , , , ,