Bloggträffen

Det blir alltid något annat när man väl träffas.
Och trevligt blir det.

Vi sammanstrålade vid Akkurat. Själv insåg jag att det är väldigt långa gator i den här stan eftersom jag fick för mig att gå från Zinkensdamm ner till Akkurat (nästan vid slussen). Det… var långt. När jag väl nådde fram så stod Karolina, BB aka cd-hyllan och Mia* där (hon fick vara med på nåder eftersom hon inte har någon blogg).

Karolina var kortare än jag trott. Konstigt det där. Och helt klart var BB längre än jag trott – fan karln var ju hur lång som helst! Och båda var så trevliga och mysiga som jag trott. Så klart blev det mycket BB vs deeped eftersom vi är reklamare och jävligt vana att snacka…

Jag kan lugnt säga att båda två vill jag gärna träffa igen. Det gav liksom mersmak.

Efter en stund dök Josh upp. Det var rätt fascinerande – vi har väl rört oss på samma ställen och då och då stångats sen 1999 eller nåt. Och oavsett det så kan jag lugnt säga att det är en människa jag stenhårt gillar. Vi må vara som Kuba och USA – vem som är vem har vi inte utrett fullt ut.

bloggtraff.jpg
Klicka på bilden för större version.

Vi käkade. Jag och BB tog in ”moules Islay” dvs. musslor kokta med bacon och Islaywhisky. Och som tur var tog vi de små portionerna – för tillsammans med Akkurats fantastiska hemgjort pommes var det mer än nog. Till det drack vi ett rökt tyskt öl. Fantastisk smak och jäkligt gott tillsammans med musslorna.

Massor med snack och så. Tyvärr var Karolina tvungen att springa till Uppsalapendeln efter ett tag. Vi andra tog in några öl till och det var en jävligt trevlig kväll helt enkelt.

Jag tog sällskap med Mia och Josh genom ett regnigt Söder. Det gjorde inte speciellt mycket eftersom det helt enkelt varit en lysande bloggträff.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,