Jo för så här va

Det har sannerligen varit en intensiv vecka. Jag skulle kunna berätta länge och väl hur jäkla bra kursen är som jag går. Eller hur jag insåg att jag är för gammal för att sova på vandrarhem. Eller att jag gjorde min läxa på kursen genom att göra en brand portfolio analysis på Dr Martens. Eller hur trevlig pub jag och M satt på. Eller svara på utmaningen från Drottningen. Eller hur osannolikt kul det var att äntligen träffa Fredruk in the flesh. Eller mycket annat.

Men det orkar jag inte nu.

Presentationen inför imorgon känns färdig. Och imorgon ska jag och La Bossa Nova försöka rädda ett projekt som helt enkelt hamnat snett på grund av en frilansplanner som inte kan sitt jobb.

I förra lördagens Pralin avslutade Fredrik Swahn sin veckodagbok med orden: ”Jag är en lycklig man.”

Fan om jag inte nästan kan säga detsamma om mig själv.

Andra bloggar om: , , , , ,