Dagens lärdomar från fröken BRB

Jag är hemma idag också. Och BRB, den ökända hemliga lätt schizoida kommentarsmarodören/skan, har gjort min dag. För hon har lärt mig följande:

  • Jag har ingen rätt att kolla upp ip-nummer på min sajt eftersom den ligger på internet. Sossarna har däremot rätt att kolla upp vilka som går in med lösenord eftersom det är intranät. Eftersom det ska jämföras med ett låst rum. Men min sajt är att jämföras med en trädgård och där har vem som helst rätt att gå in (enligt BRB).

Joserru.

  • Sen har jag fått lära mig att logik inte har något med värderingar att göra. Eftersom att vara pessimist eller optimist inte har med erfarenheter och sinneserfarenheter att göra.

Sedär.

  • Sen har jag fått lära mig att BRB inte alls befinner sig i Eskilstunatrakten, trots att hans/hennes ip-nummer pekar ditåt. Fast just ja. Det fick jag ju inte ens titta på. För det var fel och borde informeras om. (Trots att Statcounter gör allt sånt automatiskt åt en).

Aha. Jag förstår precis. Telia ljuger. Alla ljuger. Utom BRB. För h*n är den mest rättskaffens, solitt konsekventa person som gått på jorden.

  • För övrigt har jag fått höra samma gamla orerande om att jag är en elak jävel som har en sunkig människosyn. Av hans/hennes uttalanden kan man utgå från att h*n anser att jag inte borde få ha hand om mina barn eller ens vara utsläppt i det fria.

Men snälla. Det är ju ingen nyhet?!

Det är märkligt med en människa som BRB, som högt och länge försvarar Skugge och annat, och förklarar sig att tro alla om gott osv. men är så oerhört rädd för att någon ska få veta vem han/hon är? Vad har du att dölja BRB?

(för dem som vill få sig ett gott skratt föreslår jag att läsa kommentarstrådarna i inläggen Leijongate goes on och Dum dummare svenskar)