Dang bang go for the second round

Jag är så trött att jag mår illa nu. Sover dåligt och har riktiga stressdrömmar. Skönt att den värsta pressen snart är över. Ikväll är det jobbfest – med respektive *gör en grimas*. Man kan lugnt påstå att det är en viss skillnad på jobbfester här och på det gamla stället – eller hur M?

Helst skulle jag väl gå hem och lägga mig tidigt eftersom jag imorgon har en heldag med uppdragsgivarna för pitchen vi vann förra veckan. Dock kan jag inte göra det eftersom ätteläggen ser fram emot att ha barnvakt!

En underlig sak är att jag blir jävligt k*t när jag är utarbetad. Det borde ju vara tvärtom… Men hello – som om jag ens försökt förstå hur min hjärna fungerar. Det handlar inte så mycket om att behöva ha sex utan mer en känsla – för om jag lägger mig ner somnar jag som en klubbad säl.


En bra bok är ungefär som en kall dusch… :)

Jag har klarat av alla grejer inom deadlinetiden. Men den blå mappen ligger som ett dåligt samvete – ett brand concept som ännu inte blivit klart trots att det rent tidsmässigt borde legat före allt annat. Problemet är att det intäktsmässigt är ett försvinnande litet jobb. Roligt men får flytta på sig när de större jobben dyker upp.

Dagens musik har varit genomgående högpulsig trance och techno:
117 (Underworld mix) Deep Dish
It’s Our Future Carl Cox
Lovemachine Aquagen
Born Slippy Nuxx (Paul Oakenfold remix) Underworld
The Village Trade
Breathe Prodigy
Sex, Drugs, Drugs (Mr.Noremix) Princess Superstar
Liquid Child Paul Oakenfold
Tunnel Trance Orbital
Neurotransmitter5 Nool vs Hamster Alliance
L.S.D Hallucinogen
Liphook is Great Concise
The Deep Unknown Adam Vox

Dags att plocka med mig fuckin’ backuphårddisken och köra hem. Antar att det förväntas att jag luktar någorlunda bättre ikväll.

Andra bloggar om: , , , , ,