Regnet faller ner

Alas! Det blev en trevlig fest. Jag var hemma vid halv tolv. Lagom salongsberusad (jag höll på att skriva säsongsberusad). Idag spöregnar det. Och jag ska snart ge mig av. Tio ska jag vara på ett resten-av-dagen-möte med en uppdragsgivare. Innan dess ska jag ha förklarat vad La Bossa Nova ska säga på en avstämning med APEX-projektet.

Marit Bergman har kommenterat min postning om henne. Det är det här jag gillar med bloggar – och fr a med de riktiga bloggportalerna som finns i nyligen.se, bloggar.se, knuff.se och intressant.se. Jag tänker inte regga Deep|Edition på Bloggportalen. Den bygger på en obsolet tanke om att själva bloggen är det starkaste varumärket istället för att varje enskild postning är det. Sorry Sigge men det hela känns som traditionell-media-tries-to-update.

Dags att röra på sig. Undrar vilken musik jag ska välja för resan?

Uppdatering: Det blev ”Push the button”-plattan med Chemical Brothers

Andra bloggar om: , , ,