Jah Weh Karlsson

Jag får skit för att jag försvarar min frus heder. Hej och hå. Själv undrar jag vad som skulle hända om jag uttryckte mig på samma sätt om exempelvis undersköterskor inom äldrevården som andra uttrycker sig om arbetsförmedlare… Jag skulle antagligen bli tokspammad av upprört försvar om att ”det är ju faktiskt inte de som bestämmer”.

Sen är det alltid lika intressant när vänstermänniskor är missnöjda – då ska saker läggas ned även om det handlar om statliga instanser som är till för att fungera som något sorts skyddsnät för de svagaste i samhället. Men om nyliberala tänkare föreslår samma saker, eller Reinfeldt föreslår skattesänkningar och bidragssänkningar – då jävlar blir det eld i lådan.

Livet är vackert och folk är inkonsekventa.

Igår hittade jag ett gäng gamla texter och insåg att jag glömt bort mitt utmärkta kodex: Man bör alltid vara osannolik..