Mål

Ah… fem minuter innan deadline fick jag iväg de två koncept som vi ska pitcha med… det har varit en svårt galen dag idag. Och nu ska jag timrapportera och sen åker jag hemåt via att hämta Solstickan hos nån kompis. Ikväll måste jag ta tag och försöka skriva en del annat. Jag är ju inte bara planner – jag är ju spökskrivare också :).
Det regnar. Som fan. Som vanligt. Är det det här som kallas kretslopp? Snön smälter och ner faller lika mycket regn som det legat snö? Kära nån.
Jag har i varje fall fått tid hos bildoktorn för avgassystemet på Renaulten. Nästa torsdag… M tyckte jag skulle åka till Rolf Persson (Volvo) eftersom de var bra och hade lagat hans kolbox.

Men det är klart – den började skramla igen efter en vecka.

Jojo. Jag hade ett kundmöte idag där vi pratade om nödvändiga, taktiska respektive strategiska värden för ett varumärke och La Bossa Nova påpekade att saker som kvalitet är saker som man förväntar sig av alla företag – det är ett nödvändigt värde. I mitt stilla sinne tänkte jag: ”förutom hos bilverkstäder då…” Jag vill ha en SAAB eller Opel. Då kan jag lämna in den hos Carlia som känner mig sen många många år. *muttrar*

Idag har det inte hunnits med någon musik förutom på vägen hit då jag lät Drains första platta smeka mina öron. Och jag hann även med lite från PLP 3. Vacker och skör musik det *flinar*.