Ömsom regn

Måndagen avklarad. Måndagsmöte och jag bad om att få ledigt på fredag. På torsdag kväll är det RT-avslutning, sista gången i bankdirektörens stuga och jag hade helt enkelt tänkt mig att sova över, parta järnet. Så lyckas PL-Annika få till en pitchpresentation på fredag eftermiddag! Jävlar.
Ny medarbetare, PL-Helene. Ska bli spännande. Var och avtackade fd projektledare idag på Rådis.

Hemåt gick sakta. Regnade helvetesregnet #1. Helt sjukt. Alldeles innan det började låg jag under bilen på vår parkering och insåg att hela avgassystemet numera hänger på bakaxeln. Jamenvafankandeintesättafastgrejerna? Imorgon klockan sju måste jag ringa Kroons och be dem sätta fast systemet.

Fotbollsträning också. Ömsom regn, ömsom inte-regn. Men kallt.

Och ikväll har jag uppdaterat lagets sajt.

Nu är jag trött.

Ps. Två texter finns på deep|stories. Ds.