Lite om vad som hände

Lördag morgon. Lång morgon i sängen. Till slut går barnen ner och tittar på TV.
Livet känns ganska bra faktiskt. Trött efter en intensiv vecka.

Jag och Solstickan ska åka runt och lämna ut inbjudningskort till hans sjuårskalas och sen ska vi iväg och titta på Terrorprinsessans dansuppvisning. Ätteläggens morföräldrar kommer också upp också. De ska till Rom nästa vecka när Solstickan fyller år så de får gratta honom nu.

Jag är väl den enda i Sverige som tycker det är skönt att det blivit lite sämre väder. Min kropp är inte kompatibel med alltför varmt väder. Samtidigt är det lite synd att inte kunna grilla på kvällarna.

Igår kväll såg jag ”Die Another Day” och det bästa i den var nog ändå Madonnas lilla roll. Jäklars, Madonna i tajt läderdräkt… Samtidigt tycker jag att man borde testa en mycket yngre Bond än Brosnan. Det skulle vara lite spännande. Nu känns det lite Jurassic över det hela. Särskilt när han går i clinch med Halle Berry.

Ordbankaren åkte i diket igår eftersom han inte fick svar på sin fråga:

Man blir ju onekligen nyfiken på vad det var som hände? Men det kanske du inte berättar offentligt? Jag vågar mig på att ställa frågan i alla fall.

Det hela är en lång historia som jag skrivit om mycket under åren. En del under de senaste månaderna:
Påsktankar, Personlig, Tank.ar, En timme en minut. Det finns ytterligare texter men de finns inte i den här datorn.

Nu ska jag duscha.