Morgonrapport från snöigt Dalarna

Jag vaknade till Dalaradions trafikrapport. Svåra vägförhållanden och det tåg som jag tog för en vecka sedan – det är inställt. Jag log och tänkte att Sofia på Internetworld måste vara synsk men att tidsinställningen över visionernas inträffande är lite i olag. Hon oroade sig för det när vi planerade mitt gig på Webbdagarna. Idag hände det.

När jag lät mina gröna svepa över trädgården insåg jag att vi begåvats med cirka två decimeter snö till under natten. Tjohej. Vilken underlig vår. Småfåglarna flöjtar på som bara den – men marken känns mer lik januari än april.
Torsdag. Barnen har snackat med HS på morgonen. Terrorprinesessan längtar hårt efter sin mamma. Det är lite tårar i ögonen men hon försöker att inte visa det. Vi tar det lite lugnt. Solstickan börjar skolan kvart över åtta och TP måste vara på dagis åtta för att få frukost.