Xtra trevlig lunch

Vi valde ETC. för dagens lunch. Jag, ML och DuracellAnnika. Och vilka dök inte upp i samlad tropp om inte P & M, mina gamla kompisar från V-Dalatiden! Som många andra har de, efter några år i Stockholm, valt att flytta hem till Falun och nu skulle de käka. Många skratt blev det – fr a när M pratar med sin gravida fru (också V-Daling) och påpekar att det faktiskt finns basilika på burk. Jag och P skakar på unisont på våra huvuden.

Det hela innebar också att familjen har fått något att göra sista april. Party med gamla V-Dalingar och andra. I Falun.

För övrigt är det ”produktionsdag” idag. Det innebär att jag försöker att få klart så mycket som möjligt. Det är fr a tre koncept som ligger – varav ett innehåller såväl mediaplan, pr- och kommunikationsstrategi.

Dagens musik:

  • Pushing the Senses (Tough Mix): Feeder
  • Coma: Starfuck
  • Emerge: Fischerspooner
  • Can’t Go Back: iClash1
  • Coma Girl: Joe Strummer & The Mescaleros2
  1. Nej. Inte Clash. Utan iClash. Osignat. []
  2. Japp. Den Strummer. Gamle punklegenden. []