Jeezus

Jag verkar inte lyckas skriva förståeligt alls just nu. Eller så är jag bara en smula lättirriterad. Det är inte så konstigt kanske – självklart har HS ringt och kontrollerat det mesta nu ikväll: har barnen fått mat, sover de, har jag ställt ut soporna? *gnisslar tänderna*

Dansen gick just som en dans. Terrorprinsessan tyckte det var spännande att jag var med och skötte sig exemplariskt. Jag köpte henne en t-shirt från dansstudion som hon fick ha på sig på vägen hem. Vi åkte till barnens bästa kompisar för att hämta Solstickan – de barnen är i samma ålder, går i samma dagis respektive förskoleklass etc. Jag mötte R som målade hallen och rödblossiga pojkar som fäktat sig trötta med lasersvärd. Hemåt for vi (och hittade – självklart hade jag lyckats köra fel gata upp när jag skulle åka dit – jag behöver en GPS-navigeringsmanick) och kvällen var som vanligt. Mat, Bollibompa, Trackslistan (där Sebastian överraskade mig med god musiksmak).

När ätteläggen väl somnat satt jag och jobbade lite. Och har skrivit iväg en del på Researcher, rensat saker som inte länre är intressanta för publicering och tittat på nån film med Sandra Bullock (som för övrigt är väldigt lik Sandra) och Navy CIS. Jag har inte läst bloggar på flera dagar känns det som – för tillfället finns det ett visst motstånd mot att ens öppna min Bloglines-feedreader.

Imorgon ska jag försöka vakna också. Kanske dags att gå och sova…