Godmorgon

Vaknade vid sextiden av ett irriterat ”Jag är klar!”. Terrorprinsessan satt på toaletten och hade gjort stort A. Jag fixade det och hon kom och värmde sina isbitar till fötter på mina ben. Klockan hostade igång vid kvart över sex och berättade att det var stora trafiksvårigheter på grund av regn, underkylt regn och snö som föll över länet i en schysst mix.

Låg kvar en stund och funderade över den underliga och starka dröm som jag vaknade av vid kvart över tre. Det handlade om ämbete, om vänner och att förlora saker. Jag funderade vidare där jag slutade tidigare på natten – vad betydde drömmen egentligen? I korta drag handlade det om att jag blev fråntagen mitt ämbete men det märkliga var att de två personer som betytt mest för mig i ”det livet” avsade sig sina. Jag försökte att återfå ämbetet från den biskop som ”snott” det. En massa bök och jag vaknade oerhört uppstressad.

Jag tror inte att det egentligen handlar om att förlora ämbetet utan kanske att än en gång förlora ett jobb? Det är så mycket på gång just nu och jag känner att jag har dålig överblick över allt som händer.

Nej, dags att slita ätteläggen från gratissändningarna av Disney Channel och köra iväg dem till dagis och fritids.

Idag ska jag (äntligen) beställa en ny handdator. Lutar åt att det blir en Acer N50.