Clash of titans

Jag är helt slut. Dagen började i rivstart när jag insåg att jag hade sju minuter på mig att åka från Borlänge till Falun1, i ett väder som bäst kan beskrivas som såphal snömodd. Det tog tio minuter. Sedan direkt iväg till Regementet på ett annat möte och mittemellan det får en av AD:s nåt psykbryt på att hon inte har koll på ett gäng texter som jag skrivit. Jag försöker göra det bästa av det hela och stjälper över hela projektmappen på minnestickan så att hon ska kunna jobba. Det gör det hela bara värre eftersom hon anser att jag bara är nonchalant.

Totalkrasch inne på hennes rum och som vanligt (herregud – jag är ju man, det är vår arvedel) får jag bära hundhuvudet för att vi ska komma någonstans. Energislöseri säger jag men inte. Det här är baksidan att jobba på en byrå där vi endast är två killar – det är så jävla mycket ”känna” och ”tycka” och ”diskutera igenom”.

Samtidigt som jag gjorde annat såg jag till att fixa de där texterna. Något som hon säkert kunnat göra om hon hade velat.

  1. Minnesanteckning: Titta i almanackan direkt på morgonen – inte efter lämning av barn… []