Lena gillar bli piskad

Sånt här visar att ibland är det inte så bra att skicka ut mail i bulk.
Jag skrev till Lena Mellin på Aftonbladet angående hennes drapa om SOK (som jag nu inte kan hitta länken till eftersom också AB av någon outgrundlig anledning gömt sin sökfunktion där inte ljuset når):

Som jag förstått det så är det snarare så att det är OS-ringarna dvs. logotypen som SOK skyddar [ok det var inte precis så men ändå]. Ditt inlägg visar mest på en populistisk inställning gentemot legal rätt: immateriell upphovsrätt av logotyper och varumärken. Konsekvensen av ditt sätt att se på saker blir att alla småföretagare ska ha rätt att stjäla logotyper och annat eftersom de inte vet vad för regler som gäller. Den som därmed äger rättigheterna ska bara vara tyst och gilla läget. Ruggiga konsekvenser. Relativism på hög nivå. Anser du att detsamma gäller även materiellt ägande? Att jag, av okunnighet, kan välja att låna din bil eller ditt hus? Jag är ju kanske fattig och förstår inte bättre. Är det något som stinker så är det din okunniga populism.

Döm om min förvåning när jag fick följande svar:

Hej

och stort tack för ditt mejl om artikeln om SOK, svenska olympiska kommittén, och pizzabagaren i Västerås. Tyvärr fick jag så många mejl om den artikeln att jag inte har möjlighet att svara dig personligen. Men jag tackar storligen för hejaropen.

Många hälsningar och glad vårdagjämning
önskar
Lena Mellin

Härmed måste det med andra ord sägas vara bevisat att Lena Mellin gillar att bli piskad. Eller att hon, som samhällschef på Aftonbladet, anser att ”okunnig populism” är ett fint omkväde.