Deadline

Nej, jag är inte klar med presentationen inför torsdag. Jag har fått uppskov till lunch… Eller egentligen är den klar men jag måste vara säker på att den inte är för lång. Sen ska jag skriva pratmanus också.

Solen skriker över kylan. Jag hade glömt att koppla in motor-/kupévärmaren igår. Jag har sedan länge insett att Renault har glömt en central feature i sina bilar: mugghållare. Så min termosmugg med kaffe kilar jag in mellan höger spak och instrumentbrädan.

Idag känner jag mig låg. Läste något och insåg en massa saker. Det finns vissa saker som är svåra att glömma, vissa saker som är svåra att förlora.

På föreläsningen igår pratade jag om att marknadsföringens bästa vän är människans önskan att inte känna sig lurad, vilket gör att hon hellre lurar sig själv om att hon är smart än att inse att marknadsföringen lirat henne. Det känns så nu – trots att det handlar om andra saker än produkteller tjänst. Att känna sig rejält lirad är inte kul.

Nu tänker jag stänga in mig och göra klart föreläsningen. Deadline om en och en halv timme.