Ringholm som utrikesminister

Att Freivalds avgick var inte oväntat. Hela byken runt SD och stängningen av deras webbplats stinker grundlagsbrott.

Att Ringholm blev hennes efterträdare är däremot riktigt skrattretande. Inse: Bosse ”Ring ring” Ringholm som utrikesminister! Det händer inte! Och så gör det just det. Jag var tvungen att kolla så att det inte var jordens undergång, första april eller att någon blandat hallucinogener i morgonkaffet. Paggan hade varit ett vettigare val.

Eller vem som helst annars än Bo Ringholm, mannen som gett pudlar dåligt rykte (no pun intended). Det går sannerligen utför med socialdemokratin. Byggherre Persson verkar vara alltför intresserad av att välja kakel till badrummen och fixa så att frugan får en bra pension. Inget annat kan förklara den fullkomligt huvudlösa idén att utse ett sånt stolpskott som Ringholm till tillförordnad utrikesminister.