Väskor väskor väskor

Så var det dags att börja leta ny messengerbag. Iofs skulle jag behöva köpa ny datorryggsäck också – min Everest som jag haft i tre år är fantastisk men kommer snart ramla sönder – tyvärr verkar den gått ur sortimentet.

Men när jag åker kortare sträckor – typ Stockholm över dagen – så använder jag numera gärna en messengerbag. Min skotskrutiga Fred Perry börjar nu se ut som en skotte som tappat färgerna efter ett bättre dryckesslag. Så jag kollar vad som finns. Och slås av att det antingen är sådär fult ingenjörsnyttigt eller så ska det vara tokpoppigt. Det finns några snygga skinnväskor men när man ser priset så undrar man om dator ingår. Och i de som är gjorde för 13″ så verkar de glömt att man då och då behöver en laddare med sig. Och att vissa av oss har ipad.

Så här sitter man – några som verkar ok har jag hittat på nätet. Problemet är att man ju gärna skulle vilja provpacka eländet.

Det jag vill ha är något som är snyggt och någorlunda funktionellt men i det här fallet är fasen snyggt före det andra. Ingenjörsväskorna får någon annan använda. Och hållbart. Plast är rätt trist. Fast snyggast just nu är nog den här ändå.

Vad jag ofta släpar omkring på (nu kommer @claes säga dra-maten eller nåt):

  • MBA 13″
  • Ipad (siktar snart på en mini)
  • Logitech Easy Switch
  • Laddare och iphonesladd(ar)
  • En hög omkopplare till projektorer

Så ge mig goda råd. Utom Crumpler.

När ni ändå är igång – datorryggsäckar. Den behöver kunna svälja ovan plus gärna även min kamerautrustning. Eller ett mindre ombyte.

#Post 087 i #blogg100